Sari la conținut

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 11.04.2019 în toate secțiunile

  1. 1 punct
    Găsiți, blocați sau ștergeți datele unui dispozitiv Android pierdut! Dacă pierdeți un telefon sau o tabletă Android ori un ceas Wear OS, puteți să îl găsiți, să îl blocați și să ștergeți datele de pe acesta. Dacă ați adăugat un Cont Google pe dispozitivul dvs. Android, funcția Găsește-mi dispozitivul este activată automat. Pentru a folosi Găsește-mi dispozitivul, dispozitivul pierdut trebuie: - să fie pornit; - să fie conectat la un Cont Google; - să fie conectat la date mobile sau Wi-Fi; - să fie vizibil pe Google Play; - să aibă activată Locația; - să aibă activată aplicația Găsește-mi dispozitivul. Găsiți, blocați ori ștergeți datele de pe dispozitiv de la distanță 1. Accesați android.com/find și conectați-vă la Contul Google. - Dacă aveți mai multe dispozitive, dați clic pe dispozitivul pierdut din partea de sus a ecranului. - Dacă dispozitivul pierdut are mai multe profiluri de utilizator, conectați-vă cu un Cont Google care se află în profilul principal. Aflați mai multe despre profilurile de utilizator. 2. Dispozitivul pierdut primește o notificare. 3. Pe hartă puteți vedea locația aproximativă a dispozitivului. - Locația este aproximativă și poate să nu fie exactă. - Dacă dispozitivul nu poate fi găsit, se va afișa ultima locație cunoscută, dacă este disponibilă. 4. Alegeți ce doriți să faceți. Dacă este nevoie, faceți mai întâi clic pe Activați blocarea și ștergerea. - Redați sunet Funcția apelează dispozitivul la volum maxim timp de 5 minute, chiar dacă este setat pe silențios sau pe vibrații. - Blocați Funcția vă blochează dispozitivul cu codul PIN, modelul sau parola dvs. Dacă nu aveți o blocare, puteți seta una. Pentru a ajuta pe cineva să vă returneze dispozitivul, puteți adăuga un mesaj sau un număr de telefon pe ecranul de blocare. - Ștergeți Funcția șterge definitiv toate datele de pe dispozitiv (dar este posibil să nu șteargă cardurile SD). După ce ștergeți datele, aplicația Găsește-mi dispozitivul nu va funcționa pe dispozitiv. Important: dacă vă găsiți dispozitivul după ce ați șters datele, probabil veți avea nevoie de parola Contului Google pentru a-l putea folosi din nou.
×
×
  • Creează nouă...