Sari la conținut

GoFUS

Members
 • Număr conținut

  10
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre GoFUS

Vizitatori Recenți Profil

148 citiri profil
 1. Click dreapta pe My computer apoi selectam ultima varianta "propietati", selectam Advanced System Settings - Performance - Settings - Adjust for best performance iar aici facem urmatoarele setari Advanced System Settings - Startup and Recovery, aici debifam tot ce este bifat. Advanced System Settings - System Protection - Protection - Configurate la fiecare partitie dam turn off apoi usage-ul il dam cat se poate de mic. Advanced System Settings - Remote - Debifam Allow si debifam don't allow connection Advanced System Settings - Performance - Advanced - Change virtual memory - si debifam ca in poza: Aici optional daca stiti ca aveti o memorie ram mai slabuta puteti bifa Custom Size si sa adjustati memoria, atentie valoare trebuie sa fie identica atat la Inital Size cat si la Maximum Size, de preferat puteti sa mai adaugat 2048 MB (2GB). Intram in Control Panel, mergem la User Accounts - Change user account control settings - dam totul in never notify. Tot in Control Panel mergem la Programs And Features - Turn windows features on ar off - Debifam Games - Media Features - Remote - Tablet PC - Windows Gadget - Windows Search - XPS Services - XPS Viewer apoi apasam Ok. (Atentie functia de Windows Search o puteti lasa, daca chiar optati sa o aveti.) Tot in Control Panel mergem la Power Options si bifam High Performance. Tot in Control Panel mergem la Ease of Acces Center - Make it easier to focus on tasks - Bifam Prevent windows from begining automatically arranged when moved to the edge of the screen Acum dam Click Dreapta pe My Computer - manage - Services And Applications - Services - Dubli click pe: Windows Time - Windows Search (Doar daca doriti) - Windows Error Reporting Service si selectam ca totul sa fie Disable apoi dam Ok. Deschidem RUN - msconfig - General - Selectam Selective Startup si bifam prima optiune Tot in run - mergem la Boot - Advanced Options - Si bifam number of procesors (in cazul in care procesorul are mai multe nuclee puteti folosii cate vreti, mareste viteaza la bootare, eu folosesc 4 nuclee. Tot la Boot bifam No GUI boot. In Run - Msconfig la Startup debifam toate programele inutile ce se aprind odata cu pc-ul (Skype, Steam, Discord, others.) Acestea sunt doar unele dintre setarile ce va pot ajuta, sper ca ghidul a fost folositor pentru toata lumea.
 2. Acest Script se foloseste pentru verificarea statisticilor, moderarea membrilor si cateva setari pentru site-ul pe care il administratati. [Conținut ascuns]
 3. Pentru a instala un server de sa-mp pe o distributie linux mai exact un VPS ce se foloseste de aceasta platforma trebuie sa aveti acces la terminalul unuia. Primul pas - Downloadeaza Putty & Conecteaza-te Pentru a va putea conecta la terminalul dvs. trebuie sa downloadati putty ([Conținut ascuns]) dupa ce l-ati deschis trebuie sa va conectati cu adresa vps-ului si portul acestuia (default port: 22) Al doilea pas - Crearea unui user pentru sa-mp. Pentru inceput trebuie sa stiti ca folosirea tuturor instalarilor sau a altor lucruri pe contul de root este o idee proasta deoarece poate cauza securitatii dvs. Odata conectat in vps, pentru a crea un cont de user pentru sa-mp, tastati comanda: Comanda: adduser -m samp Daca folositi un sistem bazat pe Debian, eliminati cumutatorul -m din comanad de mai sus, dupa care tastati o parola. Daca folositi un sistem bazat pe RedHat, precum CentOS, folositi comanda de mai sus, dar dupa o sa trebuiasca sa fa mai creati si o parola manual. Daca nu sunteti detinatorul vps-ului si aveti si dumneavoastra un cont din ramura acestuia, si rulati sistemul bazat pe debian, folositi in fata comenzii sudo. Exemplu Comanda: passwd samp Pasul trei - instalarea Acum ca am finalizat lucrurile de baza sa trecem mai departe, trebuie sa downloadam package-ul server-ului de baza pentru sistemul de linux. Acest package se gaseste pe site-ul de download a comunitatii de sa-mp ([Conținut ascuns]) Pentru a instala versiunea 0.3.7 R2 folositi comanda: Comanda: wget [Conținut ascuns] Acum ca am downloadat tot ce noua ne trebuie, a ramas extragerea arhivei pe hard diskul dvs. Pentru a extrage arhiva trebuie sa folositi comanda: Comanda: tar zxf samp037svr_R2-1.tar.gz Pentru a vedea daca totul a fost extras corect, folositi comanda ' ls ' ar trebuii sa apara ceva de genul: Pasul patru - Instalarea Pentru a putea pornii server-ul trebuie sa instalam in folderul cu server-ul, pentru asta trebuie sa folosim comanda: Comanda: cd samp03 Apoi urmatorul lucru este sa folosim extensia nano: nano server.cfg Acest lucru va deschide fisierul server.cfg urmand ca dvs. sa il modificati cu datele corespunzatoare. Dupa ce ati terminat apasati CTRL + X pentru a iesi. Pentru a aduga celelalte fisiere precum gamemode-ul vostru, pluginurile conectati-va in FTP-UL dumneavoastra. Pasul cinci - Pornirea Pentru a porni server-ul urmati urmatorii pasi: In primul rand trebuie sa fixam permisiile folderelor pentru a nu aparea probleme Comanda: chmod +x samp-npc samp03svr announce Acum ca totul este gata folositi: Comanda: nohup ./samp03svr &
 4. Salutari, astazi m-am decis sa fac un tutorial simplu pentru incepatori, poate majoritatea deja stiu lucrul asta dar unii nu, cum sa creem un pickup? Pasul 1 - Definirea Imediat dupa include-uri adaugam definitia unui nou pickup, mai pe limba tuturor botezam pickup-ul, cum facem asta? Adaugam urmatoarele: new pickupnou; // in loc de pickupnou puteti pune orice nume doriti acesta este doar un exemplu. Pasul 2 - Adaugarea Acestuia in joc Mergem la OnGamemodeInit si adaugam urmatoarele: pickupnou = CreatePickup(tipul, model,x, y, z, -1; Exemplu: pickupnou = CreatePickup(1274, 1, 2291.7900, -1438.1653, 21.3438, -1); Tiul reprezinta id-ul obiectului pe care doriti sa il folositi. Modelul reprezinta id-ul modelului de exemplu: 2 inseamna ca acesta dispare cand intrati in el si apare peste 30 de secunde. 1 inseamna ca acesta nu dispare niciodata. X, Y, Z - Coordonatele respective. Virtual World-ul reprezinta lumea in care acesta sa apara, se foloseste -1 ca acesta sa fie vizibil in toate vw-urile. Pasul 3 - Atributia acestuia (Obtional) Daca doriti ca atunci cand un jucator intra in pickup-ul respectiv sa se intample ceva atunci puteti folosii aceasta optiune. Mergeti la public OnPlayerPickUpPickup si adaugati urmatoarele: { if(pickupid == pickupnou) // Aici se verifica daca jucatorul este in pickup-ul respectiv { // Iar daca acesta este atunci acesta o sa primeasca 100 de dolari SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "Ai primit 500 de dolari pentru ca ai intrat in pickup-ul magic!"); // Jucatorul primeste mesaj ca a primit banii. GivePlayerMoney(playerid, 500); // Trimiterea banilor return 1; } Puteti adauga ca acesta sa faca orice alt ceva, aceasta optiune este optionala, se poate folosii doar la adaugarea unui pickup urmat de un 3dtextlabel.
 5. Nume: Relu. Vârsta: 17. Jocuri preferate: In ultimul timp ma joc mult Word Of Warcraft. Site web: [Conținut ascuns] Adrese de contact: PM. Descriere personală: Sunt din Bucuresti, am ca hobby repararea pc-urilor si intretinerea acestora, pe langa mai multe limbaje de programare si web design-ul. Cum ați aflat de noi?: Pctroubleshooting Vă place forumul nostru: Arata destul de bine.
 6. Daca nu ar fi copy paste ar fi mai bine, defapt schimba culoarea la text.
 7. GoFUS

  [SHOW] Simple Theme

  Tema este in varianta BETA, pentru ultima varianta de phpbb, pe langa aspectul clasic si placut pentru ochii tuturor tema contine: Poza fiecarui user ce a postat un anumit topic apare acum pe pagina principala in preview-ul topicului. Mutat memberinfo-ul din topicuri in partea stanga. Adaugat ca atunci cand vrei sa trimiti un mesaj doar sa pui prima litera e persoanei pe care o cauti si iti va aparea o lista cu persoanele ce au la inceput litera respectiva. Tema va primi Relase la varianta finala, astept sugestii si pareri.
×
×
 • Creează nouă...