Sari la conținut
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Oprea

Scopul acestui proiect - Resursele.ro

Postări Recomandate

 

Imagine

Imagine
Informații proiect

Proiectul Resursele.ro constă în două site-uri web. Primul site web este pe platforma Wordpress și are ca activitate principală "blog de știri", iar cel de al doilea site web constă într-un forum despre ajutor, resurse și informații despre jocuri, web developement și așa mai departe.
Activitatea cu site-ul web ce deține platforma IPB4 am început-o în 10 martie 2018, deși am întâmpinat dificultăți majore legate de activitate și de echipă, nu ne-am oprit din a ne continua proiectul, astfel pe data de 30 ianuarie 2019 am publicat primul articol pe noul site de știri.


Imagine
Locuri disponibile în echipă și ce rol vei avea

Forum(https://forum.resursele.ro)

Moderator - se ocupă cu moderarea postărilor(mutare, ștergere, aprobare) în raport cu regulamentul forumului cât și cel al categoriei respective; sancționează utilizatorii; Moderatorii vor avea acces mai restricționat față de Moderatorii globali;
Designer - se ocupă cu organizarea categoriei ce reprezintă design-ul, ajută membrii forumului respectând regulamentul, ajută administrația în legătură cu design-ul forumului dar și a blogului de știri;
Moderator global - are acces la totalitatea acțiunilor de moderare a conținutului de pe forum și asupra conturilor raportate. Se poate ajunge la Moderator global doar prin activitate ca Moderator.
În viitor vor fi adăugate și alte funcții față de cele prezentate mai sus.

 

News Blog(https://resursele.ro)
 

Autor articole - postează articole noi, poate edita alte articole;

Editor/Moderator  - poate edita/adăuga categorii noi, poate organiza categoriile și are funcțiile asemănătoare cu ale autorilor de articole;

Manager - funcții de organizare a echipei, a categoriilor și paginilor blogului.;

Noi funcții vor fi adăugate pe viitor.

Imagine

Povestea noastră

Totul a început în anul 2017, în luna martie având ca scop informarea tuturor celor care ne accesează site-ul cu o multitudine de informații din orice domeniu. Pe atunci, am început să oferim aceste informații pe o platformă de "forum" unde am reușit să strângem o multitudine de informații din orice domeniu. La începutul acestui an(2019) am dorit să schimbăm aspectul, dar n-am renunțat la forum, acesta a fost mutat pe https://forum.resursele.ro și e liber accesibil pentru oricine vrea să îl viziteze. Am ales să folosim pe domeniul principal o alta platformă mult mai accesibilă pentru a posta informații. Pe această platformă doar echipa are accesul la postarea noilor articole, însă utilizatorii pot să ofere recenzii și comentarii despre un articol folositor. Însă forumul va rămâne pentru libera discuție între membrii și echipa acestuia, dar și pentru descărcarea anumitor resurse, dar și ajutorul din partea echipei în raport cu problemele dvs.

Imagine
De ce să ne alegi?
 

 • Având în vedere că a trecut aproximativ un an de la înființarea acestui proiect, urmând de înființarea unui nou proiect pe lângă primul, ne continuăm activitatea și în anul 2019, cu atingerea unor noi ținte ca de exemplu creșterea traficului și a informațiilor de pe ambele site-uri pe care le deținem. Toate aceste ținte vor fi mult mai ușor de atins doar dacă Dvs. o să vă alăturați echipei noastre. Noi vă oferim siguranța că aceste doua proiecte sunt de termen lung și că vom avea o colaborare deschisă și foarte productivă ca echipă. Vă mulțumesc pentru atenția acordată acestui mesaj.

Imagine
Link-uri utile

Forum: https://forum.resursele.ro
Blog știri: https://resursele.ro
Pagină Facebook: 

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.

Pagină Instagram: 

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.

E-mail: contact@resursele.ro / cristi.oprea1399@gmail.com
Discord: 

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.


Imagine
Contact

Mă puteți contacta lăsând un reply la acest topic, sau pe forum în secțiunea "Mesaje private", dar și la adresele de e-mail menționate mai sus.


Despre promovarea noastra:

Avem nevoie de tine pentru a ne promova, noi credem in tine! Daca doresti sa ne ajuti cu dezvoltarea acestui proiect non-profit, te rugam sa ne promovezi pe retelele de socialiare pe care le folosesti mai des cu urmatorul mesaj:
Model promovare:

 
 
 
Ești în căutare de tutoriale sau resurse din diferite domenii, Resursele.ro este soluția ta. Aici vei găsi orice dorești, începând de la tutoriale până la jocuri și filme.
Te așteptăm și pe pagina noastră cu un like.
Nu rata ocazia, intra acuma pe site-ul nostru si poti ajunge in echipa noastră: https://resursele.ro
Te așteptăm să intri în echipa noastră, mai multe detalii vei găsi pe forum.
 
 
Va multumim pentru atentie si intelegere!
Echipa Resursele.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
 • Creează nouă...