Sari la conținut
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrei.

YouTube: Urmatoarea Tinta a Guvernului American dupa Facebook

Postări Recomandate

YouTube ar putea fi urmatoarea tinta a guvernului american dupa ce Facebook pare sa fi iesit din atentia anchetatorilor, Twitter si Reddit putand fi vizate. 

YouTube-Tinta-Guvernului-American-Facebo
YouTube este privita ca fiind urmatoarea tinta a guvernului american dupa ce scandalul privind compania Facebook pare sa se apropie de final dupa ce presedintele Mark Zuckergberg a fost chestionat indelung in Congresul SUA. Lumea incepe incetul, cu incetul, sa se uite dincolo de Facebook, iar YouTube pare sa fie una dintre urmatoarele tinte din cauza modului in care compania Google este suspectata ca a cules informatii despre utilizatori. YouTube este vazuta de catre unii ca fiind un website folosit pentru manipulare prin intermediul clipurilor video publicate acolo, reclamele fiind, aparent, afisate pentru utilizatori intr-un mod similar cu cel folosit de catre Facebook. YouTube este, desigur, doar un produs al companiei Google si e putin probabil sa fi colectat date in modul in care este prezentat de catre multi, dar totusi, platforma de partajare a clipurilor video ar putea fi investigata de catre guvern.

YouTube ar putea fi urmatoarea tinta a guvernului american dupa Facebook 

YouTube ar putea fi cercetata impreuna cu Twitter, o alta retea de socializare unde s-au partajat mult mai multe manipulari decat prin intermediul Facebook, iar acest lucru este cunoscut de catre toata lumea. Daca in YouTube au fost publicate clipuri video care ar fi fost folosite pentru manipularea oamenilor, in cadrul Twitter au fost partajate diverse pagini web care contineau informatii controversate, reteaua trebuind cercetata cel putin la fel de intens precum Facebook. “I think the next two companies that should be in the hot seat are going to be Google’s YouTube division and either Twitter or reddit. YouTube has been very, very actively used by disinformation campaigns, political campaigns, scam artists. If Twitter blocks up 50 million users, their stock tanks.” YouTube si Twitter nu sunt deocamdata oficial in vizorul celor din Congresul SUA, insa e foarte posibil ca acest lucru sa se schimbe in viitorul nu foarte apropiat, iar atunci am putea afla mai multe informatii despre ce se colecteaza despre noi. Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca in cazul YouTube ar fi vorba despre accesarea neautorizata a datelor de catre companii terte, precum s-a intamplat la Facebook, iar asta pentru Google protejeaza mult mai bine datele decat compania Facebook, lucru cunoscut deja de catre foarte multi.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
 • Creează nouă...