Sari la conținut
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Andrei.

WhatsApp: Cum Folosesti Aplicatia in Limba Romana

Postări Recomandate

WhatsApp-Aplicatia-Limba-Romana.jpg

WhatsApp, la fel ca foarte multe aplicatii disponibile pentru iPhone si Android, este disponibila intr-o varietate de limbi de pe planeta pentru a face experienta de utilizare mai buna si mai familiara pentru utilizatori. In aceasta idee, aplicatia WhatsApp este tradusa si in limba romana de catre compania americana, iar orice utilizatori al iPhone si Android poate folosi aplicatia in limba materna cu o simpla modificare facuta in sistemul de operare. WhatsApp preia pentru interfata limba setata pentru sistemul de operare al telefonului folosit de catre utilizatori, asa ca daca aveti limba romana setata pentru interfata iOS, sau Android, atunci in aplicatie veti vedea totul in limba romana. Daca aveti totusi setata limba engleza, sau oricare alta, pentru interfata sistemului de operare, atunci WhatsApp va afisa totul in acea limba, pana cand veti decide sa reveniti la cea romana pentru telefon. 

WhatsApp – cum folosesti aplicatia in limba romana WhatsApp nu permite setarea diferentiata a limbii de utilizare pentru interfata sa in raport cu limba folosita pentru sistemul de operare, asa ca nu veti avea cum sa faceti setari separate pentru interfata sistemului de operare si cea a aplicatiei. Partea buna este ca WhatsApp preia automat ce setati pentru sistemul de operare, iar modificarile sunt foarte simple si pot fi facute in cateva secunde pentru telefoanele iPhone si Android, daca doriti sa le faceti. WhatsApp in limba romana poate fi folosita pe iPhone prin alegerea limbii romane din meniul Settings > General > Language and Region > iPhone Language, Configurari > General > Limba si regiune > Limba iPhone. 

In cazul telefoanelor Android va trebui sa mergeti in Settings > Language and Input > Languages iar acolo alegeti limba romana, in ambele cazuri, aplicatia WhatsApp trebuind inchisa inainte de a face modificarile, pentru ca ele sa isi faca efectul, deci daca dupa modificare nu le vedeti imediat, redeschideti aplicatia in telefoane.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
 • Creează nouă...