Sari la conținut
  • Bun venit pe Resursele.ro!

    Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

    • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
    • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
    • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
    • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
    • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

    Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

TheDrop.

[Tutorial] Gaseste-ti telefonul!

Postări Recomandate

Găsiți, blocați sau ștergeți datele unui dispozitiv Android pierdut!

 

Dacă pierdeți un telefon sau o tabletă Android ori un ceas Wear OS, puteți să îl găsiți, să îl blocați și să ștergeți datele de pe acesta. Dacă ați adăugat un Cont Google pe dispozitivul dvs. Android, funcția Găsește-mi dispozitivul este activată automat.

Pentru a folosi Găsește-mi dispozitivul, dispozitivul pierdut trebuie:

- să fie pornit;

- să fie conectat la un Cont Google;

- să fie conectat la date mobile sau Wi-Fi;

- să fie vizibil pe Google Play;

- să aibă activată Locația;

- să aibă activată aplicația Găsește-mi dispozitivul.

 

Găsiți, blocați ori ștergeți datele de pe dispozitiv de la distanță

 

1. Accesați android.com/find și conectați-vă la Contul Google.

- Dacă aveți mai multe dispozitive, dați clic pe dispozitivul pierdut din partea de sus a ecranului.

- Dacă dispozitivul pierdut are mai multe profiluri de utilizator, conectați-vă cu un Cont Google care se află în profilul principal. Aflați mai multe despre profilurile de utilizator.

 

2. Dispozitivul pierdut primește o notificare.

3. Pe hartă puteți vedea locația aproximativă a dispozitivului.

- Locația este aproximativă și poate să nu fie exactă.

- Dacă dispozitivul nu poate fi găsit, se va afișa ultima locație cunoscută, dacă este disponibilă.

 

4. Alegeți ce doriți să faceți. Dacă este nevoie, faceți mai întâi clic pe Activați blocarea și ștergerea.

- Redați sunet
Funcția apelează dispozitivul la volum maxim timp de 5 minute, chiar dacă este setat pe silențios sau pe vibrații.

- Blocați
Funcția vă blochează dispozitivul cu codul PIN, modelul sau parola dvs. Dacă nu aveți o blocare, puteți seta una. Pentru a ajuta pe cineva să vă returneze dispozitivul, puteți adăuga un mesaj sau un număr de telefon pe ecranul de blocare.

- Ștergeți
Funcția șterge definitiv toate datele de pe dispozitiv (dar este posibil să nu șteargă cardurile SD). După ce ștergeți datele, aplicația Găsește-mi dispozitivul nu va funcționa pe dispozitiv.

Important: dacă vă găsiți dispozitivul după ce ați șters datele, probabil veți avea nevoie de parola Contului Google pentru a-l putea folosi din nou.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
  • Creează nouă...