Sari la conținut

Secțiunea de JOCURI

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de jocuri pentru PC de toate categoriile, pornind de la acțiune până la jocuri de strategie. Toate aceste jocuri le găsiți în secțiunea jocuri din categoria Download Zone.
Click pentru detalii

Secțiunea de FILME

Punem la dispoziția Dvs. o multitudine de filme de toate categoriile, pornind de la Acțiune până la jocuri de Thrillere. Toate aceste filme le găsiți în secțiunea FILME din categoria Download Zone.
Click pentru detalii
Informații
 • Despre proiect
 • Conținutul pe care vi-l oferim este unul de calitate, foarte informativ și foarte util. Aveți posibilitatea de a descărca o multitudine de resurse, cât și jocuri sau filme. Totodată puteți vizualiza și o multitudine de tutoriale și noutăți din orice domeniu.
 • Despre noi
 • Echipa noastră dorește să vă țină mereu la curent cu ultimile noutăți, dar și să vă ofere o experiență plăcută pe acest forum.
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Vikings - 2013

Postări Recomandate

Vikings-logo.png

Descriere: Primul sezon îl portretizează pe Ragnar (Travis Fimmel) ca tânărul războinic viking care tânjește să descopere civilizații noi. Alături de prietenul său, talentatul meșteșugar Floki (Gustaf Skarsgård), construiește un nou tip de bărci, mai rapide, și îl provoacă pe conducătorul local, contele Haraldson (Gabriel Byrne), un om cu o viziune îngustă, să îi permită raidul în Anglia de nord-est, un tărâm necunoscut. Acesta este susținut de fratele său Rollo (Clive Standen), care râvnește în secret la soția lui Ragnar, Lagertha (Katheryn Winnick). Ragnar este victorios în primul său raid din regatul englez Northumbria, întorcându-se cu bogății și cu călugărul Athelstan (George Blagden) pe care îl ține ca sclav. Acest lucru îi căștigă dușmănia regelui Aelle (Ivan Kaye) și declanșează o serie de confruntări violente cu contele Haraldson, până când Ragnar îl omoară și preia conducerea, devenind conte. Acesta îi jură credință regelui Horik (Donal Logue) și îl reprezintă în negocierile cu contele Borg (Thorbjørn Harr) asupra unui pământ, în cursul căreia este sedus de prințesa Aslaug (Alyssa Sutherland).

Genul: Dramă istorică

Anul: 2013-prezent

Trailer:
[media]https://youtu.be/xdm7Z3TQhDg[/media]

Conținut ascuns

  Trebuie să te loghezi sau să te înregistrezi pentru a vedea link-urile și imaginile externe.

Editat de Bobillho

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
 • Creează nouă...