Sari la conținut
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Uber schimbă estimările de trafic să știi când îți ajunge mașina

Postări Recomandate

Uber_and_Uber_Eats_on_Phone__1-1170x658.

 

 

Pentru a te ajuta să știi cu precizie sporită momentul exact în care îți ajunge o mașină când ai făcut comandă cu Uber,compania din spate va schimba mecanismul de estimare al timpului.

În funcție de numărul de curse efectuate cu Uber, s-ar putea să fi întâmpinat niște probleme legate de precizia estimării momentului în care îți ajunge mașina. Deși vezi mașina foarte aproape de tine, s-ar putea să-ți afișeze pe ecran un timp de 5-6 minute până la sosire.

Reversul este de asemenea valabil. S-ar putea să fie o mașină la distanță aparent mare, timpul estimat să fie de trei minute și să ajungă în șapte sau opt.

Motivele pentru discrepanțe între estimare și momentul exact al sosirii pot fi multe. Cel mai important dintre el ține însă de evaluarea condițiilor de trafic. Din acest motiv, conform celor de la TechCrunch, Uber a început testele pentru un nou sistem de cuantificare a traficului. Nu se știe exact momentul în care va fi disponibil la scară globală, dar intenția este una lăudabilă.

uber-traffic-estimates-606x640.jpg

După cum se poate vedea în capturile de ecran de mai jos, s-ar putea să identifici niște similarități între mecanismul celor de la Uber și cel folosit de Google Maps de câțiva ani. Practic, în momentul în care vei face o comandă, pe traseul șoferului care ți-a preluat comanda până la tine, vei putea vedea în timp real condițiile de trafic.

Dacă o zonă destul de mare este marcată cu roșu, ar fi bine să te aștepți la întârzieri. În cazul unui traseu definit cu o linie de culoare albastră, este o probabilitate desutl de mare ca mașina să-ți ajungă mai repede pentru că traficul este cât se poate de relaxat. Zonele definite cu galben au un trafic destul de aglomerat, dar mașinile nu stau.

Ideea din spatele acestui mecanism este de a ajuta utilizatorii să fie un pic mai înțelegători cu șoferii. În plus, te va ajuta să-ți dai seama dacă nu va fi mai rapid să o pornești pe jos către destinație, decât cu un Uber.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
 • Creează nouă...