Sari la conținut
 • Bun venit pe Resursele.ro!

  Bun venit pe Resursele.ro! Pentru a avea un acces total la forum și pentru a beneficia de:

  • Navigarea pe un forum bine pus la punct și fără nici un fel de întrerupere
  • Privilegiul de a-ți face noi prieteni si de a învăța lucruri noi
  • Șanșa de a face parte din staff și dintr-o comunitate sigură
  • Posibilitatea de a învăța tot ceea ce nu cunoști
  • Șanșa și sprijinul de a-ți dezvolta planurile în lumea internetului și mai mult.

  Te invităm să te Înregistrezi acum pe forumul nostru, să ne cunoaștem și să ne începem împreună aventura și colaborarea pe internet!

Bobillho

Samsung Galaxy S10 ar putea avea un ecran diferit de modelele actuale

Postări Recomandate

samsung-galaxy-s9-9-1170x658.jpg

 

Samsung Galaxy S10 va debuta cu schimbări de design semnificative, iar ecranul ar putea fi unul dintre aceste puncte cheie.

Președintele diviziei de mobile a companiei, DJ Koh, a discutat recent cu presa chineză și a afirmat că telefonul viitor va beneficia de importante schimbări de design. Evident, președintele nu a fost foarte specific când a discutat despre telefon, dar asta nu înseamnă că detalii nu există.

Cel mai recent dintre acestea este un benchmark apărut recent și despre care se vehiculează că ar aparține unui Samsung Galaxy S10. E vorba despre un benchmark de tipul HTML5test, iar în cadrul acestuia, apar rezultatele unui telefon SM-G405F, care rulează Android 9.

Într-adevăr, numărul modelului nu este corect pentru un flagship din seria S, însă compania a mai testat în trecut telefoane cu numere ”greșite”, înaintea lansărilor telefoanelor. Seria SM-G4xx a mai fost folosită pentru astfel de teste.

În cazul telefonului care a apărut în benchmark, e vorba de un display cu rezoluția de 412 x 869 pixeli. Evident, nu vorbim despre rezoluția reală, dar altceva e important. Când S9 apărea în astfel de teste, avea rezoluția de 412 x 846 pixeli, iar asta ne duce cu gândul la un nou raport de aspect pentru telefoane.

Până la Galaxy S8, telefoanele Samsung, la fel ca altele de pe piață, foloseau formatul 16:9 pentru ecrane. Odată cu apariția flagshipurilor S8 și S8 Plus, raportul de aspect pentru telefoanele Samsung a început să fie 18,5:9. Acum, generația a 10-a de Galaxy S ar putea veni cu un raport de aspect de 19:9, dacă ne luăm după benchmark-ul apărut.

Având în vedere că vorbim de un ecran cu raport de aspect nou, sunt șanse mari să vedem margini superioare și inferioare mult mai mici decât până acum. Cea de jos are șanse să dispară complet, iar cea de sus poate fi micșorată și mai mult, pentru a face loc display-ului.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


×
×
 • Creează nouă...